Bella Stew Klastūnyno vadovė, profesorė, sąvininkė
Pranešimų skaičius : 86 Age : 30 Miestas : Hogvartsas Darbas, Hobiai : KL vadove, profesore, Savininke Registration date : 2009-01-10
| Temos pavadinimas: Klastunyno taisykles Pen. 01 16, 2009 1:32 pm | |
| Klastunyno taisykles! 1.((NeFloodinti pvz. Labas kita zinute sveika. O rasyt daugiau negu 3 sakinai)) 2. Nenaudoti burtazodziu pvz:Cruscio ar taip kokiu,kurie sukelia skausma. 3 Del belekokiu mustyniu skelbti man. 4. Jei nesugebet isieiskinti problmos ateinat pas mane i kabineta. 5. Nesiblaskyti nakti poziamiais (Nes nenoriu kad is Klastunyno atimtu tasku del jusu mustyniuir visokiu vaiksiojimu poziamiais nakti) 6. Nevaidinti visagali kuris niekada nemirsta, i t.t. 7.Nesikeikti, Arba skelbti savo nuomone garsiai apie kita Klastuna. 8. Draudziama nesti i Klastunyno kambarius peledas jiem yra savo vieta peledyne. 9.Rasyti tik RPG 10. Nenuzsneketi, Pvz. Kai snekama apie Voldermorta ar ka nors panasaus nenukrypti ir neparsyti pvz man labai patinka kates ir t.t. 11.Visada paskaityt 5 paskutinius pranesimus kad neivyktu kaip 10 taisykliai. 12. Kaip visur sakoma NEBUK KAIP GRIFAI!
Prasome laikytis taisykliu.
| |
|